Diensten

Dit is wat wij doen

Wij richten ons op het aannemen en uitvoeren van een breed scala aan bouwprojecten zoals aanbouw, verbouw en onderhoud.
m

Aanbouw

Wilt u graag meer ruimte in uw woning zonder te hoeven verhuizen naar een grotere locatie? Dan is een aanbouw de ideale oplossing. Met een aanbouw, opbouw of uitbouw creëert u extra leefruimte en comfort in uw huidige woning. Het maken van een aanbouw is altijd maatwerk en wordt door ons altijd in de stijl van uw woning uitgevoerd.

Verbouw

Een nieuwe keuken, een grotere badkamer, kantoor aan huis of mooie carport? Wat u ook aan uw huis wenst te verbouwen, aannemersbedrijf P. Gouweleeuw  kan u verder helpen. Misschien weet u al precies wat u wilt en heeft u alleen een partij nodig die uw verbouwing uitvoert. Of heeft u juist behoefte aan advies van een ervaren en professionele partner?

Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en passie voor het vak, weten wij als geen ander hoe u maximaal woongenot uit uw woning haalt.

Onderhoud

Ieder huis verdient het onderhoud dat het nodig heeft. Om lang plezier te hebben van uw huis en om later grote uitgaven aan uw woning te voorkomen is onderhoud daarom noodzakelijk. Aannemersbedrijf P. Gouweleeuw heeft veel ervaring op het gebied van onderhoud. Denk aan het onderhouden van kozijnen, deuren, overstekken, goten, sloten en scharnieren. Ook voor het aanbrengen van kunststof gevelbekleding, trespa en rockpanel bent u bij ons aan het juiste adres.

Deuren

Kozijnen & ramen

Daken

Dakkapellen

Keukens

Maatwerk kasten